Fab Kids

Fab Kids bestaat sinds 2018. Maar in mijn hoofd was ik hier al jaren mee bezig. Liefde voor fashion is er altijd geweest. Toen ik nog thuis woonde ging al mijn zakgeld op aan kleding. Nu gaat mijn zakgeld op aan kleding voor onze kinderen, haha!

Toen ik zwanger was van onze eerste, onze zoon, vond ik het lastig om leuke hippe en unieke kleding te vinden. Eén, ik wist niet beter, want ik ben opgegroeid met twee zusjes. Twee, ik vond vele kleding niet bij mijn stijl passen. En drie, ik vond het niet leuk als andere kinderen ook in dezelfde kleding rond liepen. Het online shoppen heb ik toen ontdekt. En de meest unieke kleding die ik kocht waren handgemaakte kledingstukken. Hoe exclusief kan het zijn! Inmiddels hebben wij  twee prachtige kinderen! Zowel voor onze zoon als voor onze dochter shopte ik, en nogsteeds, online de leukste baby- en kinderkleding. Ik krijg veel complimenten over hun kleding. Dat ik graag in de fashionwereld verder wilde was zeker, maar de stap om zelf een onderneming te starten vond ik mega spannend. 

Heel mijn leven ben ik al creatief bezig geweest. Ik maakte zelf sieraden, tekenen was mijn lievelingsvak en tekende dan ook vaak mijn eigen lievelingsoutfit. De laatste jaren wordt duurzaamheid voor mij steeds belangerijker en zo is mijn eigen label en shop Fab Kids ontstaan.

Ik ontwerp zelf baby- en kinderkleding. Ik ga altijd zelf op zoek naar de mooiste stoffen. Deze stoffen zijn van goede kwaliteit waardoor jouw mini me lang plezier heeft van onze duurzame kleding. Daarnaast kies ik stoffen uit die super comfortabel zitten om lekker in te spelen. De kleding wordt door ons atelier gevestigd in Nederland gemaakt. Alle orders worden door mij zelf met veel zorg en liefde ingepakt. Ik werk niet met vaste collecties, maar voeg regelmatig nieuw stoffen en producten toe. Alle duurzame babykleding en duurzame kinderkleding uit de webshop zijn gemakkelijk met elkaar te combineren! Mix & match jouw favorietjes samen voor een geweldige outfit voor jouw zoon of dochter. Need some help? Ik vind het leuk om outfitjes samen te stellen en andere te inspireren. Volg mij daarom ook op social media voor kledinginspiratie! Instragram en Facebook 

Maar naast duurzame baby- en kinderkleding vind je ook andere musthaves en toffe kleding voor jouw kleintje bij Fab Kids.

Als mensen aan mij vragen of je gelukkig bent met je werk, dan roep ik volmondig JA! Dit had ik eerder moeten doen!

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik ben! Neem gerust contact met mij op voor vragen! Alle contactmogelijkheden vind je op de contactpagina!

 

Veel liefs, 

Natascha

© 2017 - 2023 Fab Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel