Veilig betalen bij Fab Kids zowel vooraf betalen als achteraf betalen!

Fab Kids accepteerd betalingen via IDeal, overboeking, PayPal, creditcard en achteraf betalen met Klarna. Alle genoemde prijzen op de website van Fab Kids zijn inclusief BTW.

Betalen met IDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Overboeking (vooraf overmaken)

Wenst u de betalen via een eigen overboeking. Geen probleem, vergeet dan niet bij de omschrijving het juiste factuurnummer te vermelden. Let wel op, uw bestelling wordt verstuurd zodra de betaling binnen is. Is de betaling binnen 48 uur niet binnen, dan wordt de order geannulleerd. 

PayPal

Bij Fab Kids kunt u ook snel en makkelijk online geld overmaken met PayPal. Hievoor heeft u een PayPal rekening nodig.

Giftcard

Heeft u een giftcard van Fab Kids dan kunt u via de code op de kadobon een betaling doen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen kan met Klarna. Let goed op het juist afronden van bestelling. U ontvangt altijd een bevestiging van de bestelling in uw e-mailbox. Heeft u geen e-mail bericht ontvangen, ook niet in het mapje spam, dan kan het zijn dat de bestelling niet volledig is afgerond. 

Bedankt voor het vertrouwen in Fab Kids! Heel veel plezier met je aankoop en hopen je gauw weer terug te zien bij Fab Kids!

© 2017 - 2024 Fab Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel