Retourneren bij Fab Kids

We hopen dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij Fab Kids. Toch niet helemaal tevreden over jouw bestelde artikel? Jammer, maar dat kan gebeuren! Retourneren of ruilen is dan geen enkel probleem!

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd wanneer de gehele order retour komt. Wanneer een gedeelte van de order retour komt, ontvangt u het aankoopbedrag van het artikel retour. 

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fab-kids.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Graag ontvangen wij de geretourneerde producten samen met het retouroformulier. Download hier het retourformulier.

Uitzondering Retouren

De producten die gepersonaliseerd worden kunnen we helaas niet retour nemen. Hiermee worden de producten bedoeld die bedrukt worden met naam, eigen afbeelding of andere tekst. Ook de artikelen in de sale nemen wij niet retour.

Ruilen

Wenst u het artikel te ruilen, stuur dan een e-mail naar info@fab-kids.nl en informeer of het gewenste artikel nog op voorraad is. U stuurt het artikel in originele staat en op eigen kosten terug naar Fab Kids. Nadat het geretourneerde artikel is ontvangen, sturen wij het nieuwe artikel kosteloos naar u toe. Mocht er een prijsverschil zijn in de artikelen dan ontvangt u het prijsverschil binnen enkele dagen retour op uw rekening of u ontvangt een bericht om het verschil bij te betalen. Gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet worden  geruild.

Let op! U ontvangt shoptegoed wanneer producten retour komen die met een giftcard zijn betaald.

Voorwaarden:

- Geretourneerde artikelen moeten in orignele staat worden teruggestuurd

- De artikelen moeten onbeschadigd en ongewassen zijn. Bij beschadiging van het artikel kunnen wij waardevermindering toepassen op het aankoopbedrag

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retouradres

Fab Kids

Armagnaclaan 44

5627 BL  Eindhoven

 

 

© 2017 - 2024 Fab Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel