Door de coronacrisis is het op dit moment erg druk. De post is soms vertraagd. Hierdoor kan het zijn dat jouw bestelling langer onderweg is. Onze excuses hiervoor. Wij vragen hiervoor jouw begrip. Wij wensen je veel gezondheid toe!

Liefs team Fab Kids.

Fab Kids levert in Nederland en België. Alle bestellingen worden geleverd op het door u opgegeven afleveradres. U bent zelf verantwoordelijk voor het opgegeven adres, dus controleer de gegevens voordat u de bestelling definitief maakt. Fab Kids kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een verkeerd adres, wanneer dit een gevolg is van een typefout of het invullen van onjuiste gegevens.

Fab Kids streeft ernaar om uw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen te laten bezorgen nadat de betaling van de bestelling binnen is, tenzij anders vermeld staat. Bij afwijkende levertijden, staat dit vermeld bij het artikel. Wanneer uw order uit meerdere artikelen bestaat met verschillende levertijden, dient u rekening te houden met de langste levertijd. Naar België kan het pakket iets langer onderweg zijn. Fab Kids is niet aansprakelijk voor vertragingen van levertijden wanneer deze voortvloeien uit vertraging van PostNL. 

De standaard verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95. Wanneer u een order plaatst boven de € 75,- en deze wordt binnen Nederland verzonden, dan betaalt u geen verzendkosten!

De verzendkosten naar België zijn € 9,00

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending van het pakket zijn. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

 

 

NIEUWS

LEVERTIJDEN

I.V.M. COVID-19 KUNNEN BESTELLINGEN HELAAS IETS LANGER ONDERWEG ZIJN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK!

LIEFS

TEAM FAB KIDS

© 2017 - 2020 Fab Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel